Diensten - Het Grafisch Ontwerpburo

Van doorsnee naar succesvol!

Ben je een startende ondernemer of loop je al wat jaren mee? Iedere onderneming is anders. Goede diensten zijn slechts een onderdeel van een succes. Een herkenbare identiteit en professionele uitstraling zijn daarnaast van onschatbare waarde. Ben jij er klaar voor om je onderneming de volgende stap te laten zetten met een uitstraling die gezien mag worden?

Ja! Je gaat ervoor! Maar nu? Waar moet je rekening mee houden? Wat werkt voor jou? En -niet onbelangrijk- wat kost zoiets nou eigenlijk?

Ik hou van openheid en duidelijkheid. Daarom geef ik je graag prijsindicaties van verschillende pakketten en andere ontwerpdiensten die ik aanbied. Maar zoals ik al zei… iedere onderneming is anders! Dus wil je een van de pakketten maar met een kleine wijziging? Dan valt daar natuurlijk altijd over te praten.

Ben je wel geïnteresseerd maar twijfel je nog? Doe dan samen met mij een Branding Brainstorm. Dan keren we je bedrijf binnenstebuiten en kijken we óf en zo ja, wát je nodig hebt om jezelf en je onderneming sterker te profileren. Ben je daarna net zo enthousiast als ik en wil je meteen door? Dan kies je alsnog een pakket en betaal je maar 50% van de Branding Brainstorm.*

*de start van het pakket moet dan wel binnen 4 maanden na de Branding Brainstorm zijn.

De pakketten op een rijtje

Hieronder vind je verschillende pakketten. Van light tot bold het is maar net wat bij jou past op dit moment.
Staat jouw optie er niet bij? Geen nood dan maak ik voor jou gewoon een offerte op maat. Stuur me dan even een mailtje!

Zomaar in zee gaan met iemand die je niet kent voelt wellicht wat gek.
Daarom mag je altijd vragen om een kort gratis kennismakingsgesprek in te plannen.
KLIK HIER! Ik kijk er naar uit je te spreken.

Een huisstijl en dan?

En als je dan een huisstijl hebt dan is de implementatie daarvan nog belangrijker. Je wilt herkenbaar zijn voor je ideale klanten en daarom je professionele uitstraling op alle vlakken doorvoeren. Denk aan je website, je facebook- of instagrampagina of een visitekaartje of flyer. Ga je een e-book of e-cursus ontwikkelen? Ook dan is het belangrijk dat je klanten je blijven herkennen en voelen dat jij jezelf en daarmee hen serieus neemt. Hieronder vind je een aantal mogelijkheden. Staat wat je zoekt er niet bij? Geen nood. Stuur me een mailtje en je krijgt een offerte op maat.

Heb je nog vragen? Check hieronder de veel gestelde vragen!

Veel gestelde vragen / FAQ

Wat is een stijl document?

In dit document vind je alle onderdelen van jouw huisstijl bij elkaar. Dus het logo, eventueel een secundair logo, stijlelementen, kleuren inclusief kleurcodes en de gekozen lettertypes.

Wat is een secundair logo?

Een secundair logo is een afgeleide van het primaire logo. Dit kan zijn dat wanneer het primaire logo langwerpige is dat het secundaire logo meer vierkant is. Het kan namelijk vervelend zijn wanneer je maar 1 logo hebt en je wilt dit juist op een plek gebruiken waar deze niet goed uitkomt. Het is fijn om dan een afgeleide van je primaire logo te hebben met net een andere afmeting.

Ook kan het bijvoorbeeld een afkorting zijn van je bedrijfsnaam in de stijl van je primaire logo. 

Hoe gaat het in zijn werk als ik een pakket afneem?

Wanneer je voor een van mijn pakketten gaat is het belangrijk dat ik heel goed weet wat jij voor ogen hebt. Aan de hand van het 7 stappenplan voor de perfecte huisstijl briefing die je vooraf invult gaan we samen bekijken of alles duidelijk is of dat ik nog wat toelichting kan gebruiken of 1 of meer vragen die hierin staan.

Vervolgens ga ik voor jou aan de slag met een eerste designronde. Afhankelijk van onze afspraken kan je na 1 week een eerste ontwerp verwachten per mail. Vervolgens heb jij dan 2 a 3 dagen om mij feedback te sturen en ga ik daarna het ontwerp verder uitwerken en/of aanpassen. Afhankelijk van het pakket dat je kiest krijg je uiteraard meerdere onderdelen toegestuurd. Vervolgens mag je nog een keer feedback geven en daarna neem ik dit alles mee om voor jou een uiteindelijke huisstijl te maken.

Is het hierna nog niet wat je wilt? Dan kan ik uiteraard nog meer aanpassen alleen moet je er dan rekening mee houden dat ik dan verder werk op uurbasis. Mijn tarief is 75 euro per uur. Maar geen zorgen dit gebeurt bijna nooit. Tijdens jouw briefing halen we namelijk al jouw wensen en ideeën naar boven.

Kan je ook mijn website maken?

Ik heb besloten om zelf geen websites meer te maken omdat dit mij veel meer tijd kost dan een expert. Dit zou jou vervolgens dan ook veel meer tijd en geld kosten en dat is zonde. Vandaar dat ik wel het ontwerp voor je kan maken wat je vervolgens door een webbouwer kan laten bouwen. In het ontwerp zet ik alle informatie voor de webbouwer zoals kleurcodes, fonts, grootte van lettertypes, blokken etc. Zodat hij/zij een goed idee heeft hoe de website opgebouwd moet worden. Als je wilt kan ik je uiteraard wel een goede webbouwer aanbevelen.

Hoe werkt de betaling?

Ik factureer in twee termijnen.

1e termijn: 50% bij aanvang het traject.
2e termijn: 50% na afloop van het traject.

Alle prijzen zijn exclusief btw. De btw kun je uiteraard terugkrijgen van de belastingdienst.

Wat nou als ik het logo niks vind

Omdat we jouw wensen bij de start van het ontwerpproces uitgebreid bespreken en bekijken komen we altijd tot een stijl die bij jou past. Daarnaast heb je ook nog 2 feedback rondes waarbij je aan kan geven als er onderdelen zijn die je niet aanspreken zodat ik deze kan aanpassen aan jouw wensen. En vergeet niet; mijn missie is om jou te helpen aan een fantastische huisstijl waarmee jij vol zelfvertrouwen jouw ideale klanten kan gaan aantrekken. 

Zij gingen je voor

Terug naar boven