Schuilt er een badass business babe in jou?

You Are A Badass_Het Grafisch Ontwerpburo

Schuilt er een badass business babe in jou?

Beantwoord deze 3 vragen en laat haar shinen.


Maart dit jaar las ik het boek “You are a badass” van Jen Sincero. Dit leidde ertoe dat ik op zoek ging naar een coach zodat mijn inner badass business babe ook daadwerkelijk naar boven zou komen. Zoals sommigen van jullie al weten ben ik terechtgekomen bij Kim Munnecom. De Law of Attraction master van Nederland en tevens badass businesscoach. 


Vorige maand had ik bij Kim de eerste live dag met de Mastermindgroep waar ik ben ingestapt. En kort door de bocht stond deze dag in het teken van “hoe je die badass business babe kan worden die je wilt zijn”. Want dat is tenslotte wat wij als masterminders allemaal willen. En jij waarschijnlijk ook! Probleem is echter dat jouw inner badass business babe zich waarschijnlijk nog aan het verstoppen is. Ze is er wel, maar wordt vaak overschaduwd door het immer irritante ego met z’n belemmerende overtuigingen. Je kent ze wel…….ben ik wel goed genoeg, zit er wel iemand op mij te wachten en meer van dit soort verre van helpende gedachtes.

Kim Munnecom Business Mastermind
2 Fotos Kim Munnecom Business Mastermind
1 Fotos Kim Munnecom Business Mastermind
Er zit niemand op jou te wachten


Misschien goed om te weten; er zit ook niemand op jou te wachten.

Say what?!!! Ja niemand zit op jou te wachten. Tótdat jij jouw badass zelf en je badass aanbod echt hebt laten zien.


Hoe vaak heb jij niet iets gekocht in een winkel waarvan je niet wist dat je het nodig had? Je wist niet eens dat het bestond…..totdat je het zág en dacht……hé dat is handig, dat heb ik nodig.


Eén van de eigenschappen van een badass business babe is dat ze zichzelf laat zien. En zo zijn er meer. En die zijn misschien niet voor iedereen hetzelfde. Om erachter te komen wat er nodig is om die inner business badass naar buiten te laten komen beantwoorden we tijdens de eerste live dag drie statements. Misschien helpen deze ook voor jou, dus ik zet ze hieronder op een rijtje.


1. Ik ben…


En hier mag je jezelf best wel een beetje stretchen in je gevoel. Denk ook maar “wie wil ik zijn”.


Pas wel op. Stretchen is goed maar niet te ver. Het moet haalbaar voelen. Zeg jij “ik ben die rete succesvolle mindsetcoach die moeiteloos klanten binnenhaalt en daarmee jaarlijks makkelijk 5 ton verdient”, maar geloof je diep van binnen dat 5k amper haalbaar is? Dan werk je jezelf in een te diepe spagaat. Geen lekker gevoel dus.


Zoek naar iets waar jij oprecht in gelooft. Bijvoorbeeld “ik ben een enorm succesvolle mindsetcoach die moeiteloos klanten krijgt door gewoon mezelf te zijn.”2. Ik moet iemand zijn die…


Bedenk welke eigenschappen horen bij die badass you. Zo krijg je zicht op wat je daadwerkelijk “nodig” hebt om haar naar boven te halen. 


Bijvoorbeeld: 

Ik moet iemand zijn die vertrouwen heeft in zichzelf.


Ik moet iemand zijn die super zichtbaar is


Ik moet iemand zijn die gelooft dat mensen mij nodig hebben


Ik moet iemand zijn die doorzet


Ik moet iemand zijn die altijd mijn verantwoordelijkheid neemt


Ik moet iemand zijn die een leider is


Ik moet iemand zijn die haar grenzen aangeeft


Ik moet iemand zijn die niet na 1x proberen opgeeft


Ik moet iemand zijn die…..vul zelf maar in.


Houd jezelf vervolgens accountable door dit lijstje regelmatig terug te pakken. Of lees het terug wanneer team ego je weer in de weg staat.


 

3. Wat ik ga doen…


Alleen het lijstje van statement 2 blijven herhalen doet natuurlijk weinig als je verder geen actie onderneemt. Daarom is het belangrijk om ook deze laatste stap voor jezelf op te schrijven. Wat ga ik doen om statement 1 en 2 ook daadwerkelijk te evenaren.


Bijvoorbeeld:


Ik ga iedere week 5 posts op instagram zetten


Ik ga iedere dag mediteren


Ik ga een business buddy zoeken om elkaar accountable te houden


Ik ga mijn doelgroep vragen waar ze hulp bij kunnen gebruiken


Ik ga vette reviews van eerdere klanten delen


Ik ga……..


Op deze manier wordt je echt aangezet tot actie. En “action brings clarity”. Hoe fijn is het om die helderheid te krijgen?! Te weten wat je moet doen om te komen waar je wilt zijn.


Want we hebben allemaal die Badass Business Babe in ons zitten. Ze moet alleen nog maar even het daglicht gaan zien. Laat haar shinen en zet die spotlight er bovenop! Weg met de belemmerende bescheidenheid en bring on the spotlight!


Heeft deze blog jou in de actiemodus gezet? Ik ben heel erg benieuwd naar de inner badass in you! Laat het me weten via mail of insta. Vind ik leuk!


En ben je nieuwsgierig geworden naar de precieze reden dat ik Kim Munnecom heb uitgekozen als mijn businesscoach? Dat lees je hier!            

               

Terug naar boven