The Law of Attraction & Kim Munnecom van Kim Munnecom | Het Grafisch Ontwerpburo

The Law of Attraction & Kim Munnecom

The Law of Attraction en Kim Munnecom

The Law of Attraction & Kim Munnecom

Het is nog donker wanneer ik op weg ga naar mijn auto. Vandaag is de eerste live dag van de Law of Attraction Business Mastermind van Kim Munnecom en het voelt alsof ik jarig ben. Een enorm cadeau dat ik mijzelf gegeven heb en vandaag mag ik het gaan uitpakken. Het duurt alleen nog wel heel even want het is een een kleine 2 uur rijden naar Panheel of all places.

 

Eenmaal aangekomen voel ik me als een Very Important Person wanneer ik het chique beachclub zie waar het allemaal gaat gebeuren. Want ja als je dan toch een mastermind gaat doen waarom dan niet meteen van de beste.

 

Waarom ik gekozen heb voor de business mastermind van Kim Munnecom? Dat komt omdat zij werkt vanuit de Law of Attraction, of zoals in onze eigen taal…..de Wet van Aantrekking. Kort samengevat gaat het er daarbij om dat je erin gelooft (omdat het ook zo is) dat je alles kan bereiken, krijgen en zijn wat je wilt. Als dat niet als muziek in je oren klinkt weet ik het ook niet meer. Maar ik zie je denken…..waar is dat addertje. Nou dat addertje zijn je eigen belemmerende overtuigingen die je zo klein kunnen houden. Het niet voor de volle 100% kunnen geloven in jezelf en in dat wat je kan zijn, krijgen en bereiken. En nee bij mij zijn die beren ook nog steeds niet uitgestorven.

 

“Omdat als ik terugkijk op mijn leven er heel wat magische dingen zijn gebeurd.”

 

Waarom ik er dan wel in geloof? Omdat als ik terugkijk op mijn leven er heel wat magische dingen zijn gebeurd die je kan toewijden aan “toeval”, maar ik zie het liever als “dat heb ik maar even mooi zelf gemanifesteerd”. Nu wil je natuurlijk weten hoe en wat. Dat begrijp ik. Maar om dit blog niet te lang te maken geef ik je even de uitkomsten van mijn manifestaties en zal ik later, mocht je dat willen, in een ander blog nog eens vertellen waarom dat dan LOA at it’s best was. Ok komt ie;


    • Mijn baan bij VPRO radio (3voor12)

    • Cum laude afstuderen aan Academie Artemis

    • De liefde van mijn leven

    • Mijn baan als grafisch vormgever bij Amerpodia


En waarschijnlijk nog veel meer maar deze vind ik er zelf best uitspringen.

Maar heb ik dan “alles” wat mijn hartje begeert? Nee hoor het kan altijd beter. Maar daar komen die beren dus om de hoek kijken. Die belemmerende gedachten en overtuigingen die mijn vertrouwen in het Universum regelmatig in de weg zitten. Maar door bewust bezig te zijn met het herkennen van dit soort gedachten en deze te shiften zijn ze steeds beter in toom houden. Super interessante materie waar ik graag dieper in wilde duiken en daarom heb ik, voordat ik begon met de mastermind, ook nog de Law of Attraction Mastery van Kim Munnecom gevolgd. En dat was super! Want Kim weet als geen ander op een nuchtere manier uit te leggen welke mindset je moet creëren om die wet echt te masteren. En dit doet ze met een heerlijk Limburgs accent en nog veel belangrijker, een enorme dosis aan positieve energie. En ja soms ook met een goed bedoelde schop onder je kont. Mocht je nou nieuwsgierig worden naar Kim en de Law of Attraction? Luister dan bijvoorbeeld eens deze podcast van Kim, of deze en deze! Nou ja alle podcasts van Kim zijn heel inspirerend haha. 

 

De Law of Attraction Mastery leert je over verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven. Jij hebt de touwtjes in handen! Je leert over vertrouwen, dat je alles al in je hebt en dat IEDEREEN kan komen waar hij wilt zijn. Hoe slecht je situatie nu ook is. En dat dat dan ook nog eens met “fun en ease” kan, zoals Kim dat zo heerlijk zegt, en niet met struggles. Dat klinkt als te mooi om waar te zijn maar dat is het niet. Is het lastig? Ja dat wel. Maar ik geloof dat het kan. En daarom ga ik voor het leven dat bij mij hoort. Met een beetje hulp van Kim en de andere Mastermind ladies. 


En nou begon ik dit blog natuurlijk met het vertellen over de Law of Attraction Mastermind van Kim maar is het meer een blog geworden over de Law of Attraction. Ik zal dus binnenkort alsnog meer vertellen over die eerste live dag. Tipje van de sluier…..hij stond helemaal in het teken van het shiften van je identiteit. Hierover later dus meer.


Vond je dit blog interessant of heb je vragen? Dan vind ik het heel leuk om dit te horen! Jen kan me mailen op: daphne@hetgrafischontwerpburo.nl of via DM via mijn instagram

Terug naar boven