Get me started! | Het Grafisch Ontwerpburo
What-you-choose-to-focus-on-Jen-Sincero

Get me started!

Basis visuele branding


Ben jij net gestart of ben je al even bezig maar voel je dat jouw huisstijl wel een boost kan gebruiken? Dan is het “Get me started” traject een perfect begin om zonder poespas toch van start te kunnen gaan met een basis huisstijl waarmee je gezien wilt worden.


Vol zelfvertrouwen je bedrijf aan de buitenwereld tonen is natuurlijk wat iedere ondernemer wilt. En dat gaat toch net even wat lekkerder als het er professioneel uit ziet. 


Benieuwd hoe wij dit samen gaan doen?


Kijk hieronder!
Cijfers

Wat gaan we doen!Branding Brainstorm


We plannen een uitgebreide brainstorm van 2,5 uur in zodat ik jou en je bedrijf goed leer kennen. Waarom doe je wat je doet, met wie wil je werken en waarom? Heb je al een duidelijke richting of vind je het moeilijk om keuzes te maken? 


Waarom is dit belangrijk als het gaat om een huisstijl? Omdat wat je uitstraalt helder en duidelijk moet zijn zodat jouw potentiële klanten weten waar ze aan toe zijn. Daarnaast resoneert bij de ene persoon een ander ontwerp dan bij de ander. Door je doelgroep zo duidelijk mogelijk in beeld te krijgen kan ik daar qua ontwerp zo goed mogelijk op inspelen.


Deze brainstorm is, en ik spreek uit ervaring, heel waardevol omdat je weer even teruggaat naar de kern van jouw onderneming. Die kern kan je soms tijdens je ondernemersreis uit het oog verliezen en dat is zonde! Na de brainstorm is je focus dus weer top.

Cijfers2

Ontwerpfase


Na onze brainstorm ga ik aan de slag met al jouw input om een op maat gemaakte huisstijl te ontwerpen.


Deze fase bestaat eruit dat ik je een aantal voorstellen voorleg voor:

 • Logo/woordmerk

 • Kleurpaletten

 • Lettertypes 

Deze voorstellen worden allen gebaseerd op het profiel van jouw ideale klant dat we tijdens onze brainstorm hebben gemaakt.


Uit deze voorstellen kies jij wat het meest bij jou resoneert en ga ik dit verder uitwerken. In de ontwerpfase is er 2x een feedbackmogelijkheid zodat we echt kunnen komen tot een ontwerp waar jij helemaal achter staat. 

Cijfers3

Wat krijg je?


 • Je krijgt het logo/woordmerk gemaild in verschillende formaten zodat je het voor print en online kan gebruiken.

 • Je krijgt alle kleurcodes zodat je makkelijk online de juiste kleuren kan vinden voor jouw uitingen.

 • Je krijgt een instagram template voor posts en stories. 

 • Uitleg hoe je dit template kan aanpassen aan jouw huisstijl in Canva. 

Wat haal jij uit het Get me started traject?


 • Na afloop van de branding brainstorm heb jij weer heel duidelijk wat, waarom en voor wie je het allemaal doet.
 • Ook krijg je veel praktische tips waar je zelf al mee aan de slag kan.
 • Een super mooi persoonlijke logo/woordmerk.
 • Een eigen kleurenpalet waarmee je in al je uitingen eenheid kan aanbrengen.
 • Door het gebruik van het instagram template is het super makkelijk een mooie insta feed en super stories te maken.
 • Een boost aan energie en een bak zelfvertrouwen om (weer) volop met je business aan de slag te gaan. 
Action Brings Clarity


Praktische informatie


Jouw investering: € 1250,- ex btw

FAQ


Heb je nog vragen? Misschien staan ze hieronder. Zo niet dan mag je me altijd mailen!


Hoe werkt de betaling?

Nadat ik je betaling binnen heb gaan we aan de slag!

Wil je liever in 2 termijnen betalen? Dat mag ook.


1e termijn: 50% bij aanvang het traject.
2e termijn: 50% na afloop van het traject.

Alle prijzen zijn exclusief btw. De btw kun je uiteraard terugkrijgen van de belastingdienst.

Ik heb al een branding brainstorm bij je gedaan maar wil nu doorpakken met een ander pakket.
Dat is super! Als jij binnen 3 maanden na je brainstorm een ander pakket wilt afnemen dan gaat er 50% af van de brainstormprijs. Dat verreken ik dan met het pakket dat je afneemt.
Ik wil iets dat niet bij jouw aanbod staat.
Geen probleem. Laat me weten wat je nodig hebt en dan maak ik een offerte op maat voor jou.
Kan je ook mijn website maken?

Ik heb besloten om zelf geen websites meer te maken omdat dit mij veel meer tijd kost dan een expert. Dit zou jou vervolgens dan ook veel meer tijd en geld kosten en dat is zonde. Maar ik heb wel een samenwerking met Elisha van Explore Online. Wanneer je via mij “The Big Deal” pakket afneemt krijg je 15% korting op een pakket naar keuze bij haar. 


Terug naar boven