Over - Het Grafisch Ontwerpburo
Poster Restaurant Felix 2 kopiëren

Welkom bij Het Grafisch Ontwerpburo!


Een one-woman grafisch ontwerpburo met een heldere kijk op design en jarenlange ervaring. Mijn focus ligt op huisstijl ontwerp en de implementatie hiervan. Grafisch design versterkt de identiteit van je merk, dus laat het voor je spreken. Ik help je daar graag bij met altijd die ene vraag centraal:


Wat is jouw verhaal? 


Zoek je een nieuwe visuele identiteit voor je bedrijf die uitdraagt waar je voor staat? Gezamenlijk vinden we de juiste branding zodat je goed voor de dag komt. Met een uniek logo en een passende huisstijl die doorwerkt in al je uitingen op social, print, video en online.  


Ook binnen een bestaande huisstijl kan ik veel voor je betekenen. Op zoek naar opvallende flyers voor je cursus of een elegante omslag voor je e-book passend bij jouw verhaal en business uitstraling? Geen probleem, dat is wat ik doe. Met eigentijds en tijdloos design voer ik jouw huisstijl door in alle elementen van jouw onderneming zodat je professioneel de wereld kan veroveren. 


Als solo designer werk ik vaak in mijn eentje maar ben ik nooit alleen dankzij een sterk netwerk van creatieve vakbroeders om me heen. Dus zoek je een copywriter, webbouwer, video-editor of marketeer? Dan kan ik je die ellenlange zoektocht besparen en in contact brengen met deze professionals.  


Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Bierviltjes Shaffy Chantant
_MG_1668-4

Wie is die ONE-WOMAN dan?


Dat ben ik…Daphne Holthuizen. Ooit begonnen als productieleider in de muziekwereld (VPRO, Melkweg, Eurosonic). Daarna mijn creatieve hart gevolgd en terecht gekomen in de wereld van grafische vormgeving. En daar zit ik op mijn plek! Ik heb een aantal jaar als inhouse vormgever gewerkt bij Amerpodia waar ik bijzondere cultureel maatschappelijke projecten maakte. Nu ben ik freelance vormgever met een missie om (sociale) ondernemers te helpen met het vinden van hun visuele identiteit. Ik denk graag mee, daag uit, graaf dieper, prik gaten en ontwerp een beeldtaal die zegt wat jij wilt uitdragen.


Naast mijn werk woon ik, samen met mijn lief Teun en mijn dochter (ook lief) Pina (4), deels in Amsterdam en deels op de Veluwe. The best of both worlds! In de stad geniet ik van de mensen, terrasjes, winkels en het park om de hoek en op de Veluwe waan ik mij in een paradijs als ik ’s ochtends de tuin in loop omringd door kwetterende vogeltjes en heel veel groen. Zij gingen je voor


Terug naar boven