Over | Het Grafisch Ontwerpburo
Daphne Holthuizen Het Grafisch Ontwerpburo20201009007-ReggyPhotography

Wie is Het Grafisch Ontwerpburo?


Dat ben ik…Daphne. En met Het Grafisch Ontwerpburo help ik vrouwelijke coaches (en andere sociale ondernemers) met het visueel sterk neerzetten van hun merk. De inhoud is super belangrijk maar het oog wilt ook wat. En als je uitstraling lekker voelt krijg je automatisch meer zelfvertrouwen en straal je dit ook uit. En wat je uitstraalt krijg je terug! Meer klanten die echt bij jou passen. 


Want…het belangrijkste vind ik dat wat je uitstraalt helemaal moet passen bij wie jij bent als persoon en als ondernemer. Als dit namelijk niet het geval is zullen mensen dit merken en is je authenticiteit en geloofwaardigheid ver te zoeken. Om dit te kunnen bereiken zorg ik dat ik met met mijn klanten (misschien binnenkort wel met jou) samenwerk in plaats van voor hen. Ik betrek mijn klanten altijd in het proces en ga op zoek naar wat bij hen past. En ja ik zoek hierin wel de randjes op om ze uit te dagen en niet puur voor veiligheid te kiezen. Want je wilt natuurlijk wel opvallen tussen het grote aanbod.


Maar wie ben ik?


Mijn naam is Daphne, een nuchtere (maar zeker niet vies van een beetje spiritualiteit), open, betrouwbare en gedreven grafisch vormgever voor coaches & sociale ondernemers.


En waarom coaches en andere sociale ondernemers?


We hebben natuurlijk allemaal wel een duidelijke voorkeur voor personen met wie we graag werken. Zo heb ik een “zwak” voor coaches en therapeuten. Jullie enorme drive om anderen te helpen. Daar ga ik van aan! 
Noem me een zacht ei, maar dat is toch waar het in het leven om draait? Een mooi leven voor jezelf en anderen creëren. En, ik ben dan wel zelf geen coach, maar help daar wel graag indirect aan mee.

Random weetjes over mij


  • Ik woon in Amsterdam. Maar we zijn ook vaak in ons boshuis op de Veluwe te vinden. The best of both worlds dus. In de stad geniet ik van het park, winkels, cafeetjes en wat meer drukte. Op de veluwe ben ik echt fan van onze tuin en geniet ik van de rust. 

  • Al dat genieten doe ik voornamelijk met mijn lief Teun en mijn dochter Pina (ook lief).


  • Ooit deed ik iets anders. Ik was productieleider in de muziekwereld. Bij onder andere de radio (3FM / VPRO 3voor12), de Melkweg en op heel veel festivals


  • Ook was ik een tijd productieleider bij het Van Gogh Museum.

  • Ik ben cum laude afgestudeerd aan Academie Artemis.

  • Ik hou niet van slagroom en ananas.

  • Ik hou er wel van om te investeren in mijzelf om zo te blijven groeien.

  • Het liefst loop ik op slippers.
Daphne Holthuizen Het Grafisch Ontwerpburo-v2-DSC_0177-ReggyPhotography
Terug naar boven