Welk huisstijlpakket moet ik kiezen? | Het Grafisch Ontwerpburo

Welk huisstijlpakket moet ik kiezen?

The Big Deal – Huisstijlpakket – Het Grafisch Ontwepburo -postheader

Is het een Big Deal?


” Welk huisstijlpakket moet ik kiezen? “

Deze vraag krijg ik regelmatig van klanten die een huisstijlpakket nodig hebben. Want op mijn website vind je namelijk twee verschillende pakketten. The Big Deal en Get Me Started

En ja een eigen bedrijf hebben of starten is een Big Deal. Dat vooropgesteld. En het kiezen van een huisstijlpakket? Ja ook een Big Deal.

Maar welk van de twee is schikt voor jou? Ik neem je even mee in de voor- en nadelen zodat jij een weloverwogen keuze maakt. Want hoe dan ook, je wíl die nieuwe huisstijl waarmee jij een overdonderende indruk maakt op al jouw potentiële klanten. 

 

Geen enorm budget maar wel een huisstijl?


Pakket één. Get Me Started. It’s all-in the name. It gets you started.


Bij dit basis huisstijlpakket krijg je, na een uitgebreide branding brainstorm, in ieder geval die felbegeerde persoonlijke huisstijl. Met een logo, bijpassend lettertype suggestie en je persoonlijke kleurenpalet. Daarnaast ontwerp ik een Instagram template, een visitekaartje όf een ontwerp voor je Facebook- en Linkedin header.


Hiermee ben je dus als starter, zonder enorm budget, een heel eind op weg geholpen lijkt me zo.

 

“The Big Deal is het hele pakket”

Staat jouw bedrijf echter al een tijdje? Heb je al een website, e-book of online programma? Ga dan voor The Big Deal. Dan krijg namelijk niet alleen een fantastische re-branding, maar ga ik deze ook meteen voor je implementeren. Je krijgt zoals de naam al zegt The Big Deal, het hele pakket, alles!


Zo druk je je potentiële klanten meteen een stijlvolle visitekaart in handen. En imponeer je jouw doelgroep bijvoorbeeld met een super strakke gratis weggever helemaal in jouw stijl.

Ook ontwerp ik een schitterende homepage voor je, waar klanten zeker gaan doorklikken naar je aanbod. En wil je meteen doorpakken? Dan weet ik een eersteklas websitebouwster. En on top of that, ik regel dan ook een fikse korting voor je!

 

“Je hele bedrijf in één keer omgezet naar je nieuwe huisstijl”

 

We bekijken samen wat jij nodig hebt om onbezorgd en vol zelfvertrouwen jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten.


Natuurlijk horen in dit pakket ook headers voor je social en een favicon voor je website. En is voor jou een flyer hét middel om je klanten te bereiken? Ik maak hem voor je. Of ligt er al een e-book klaar? Ik tover het om tot een aantrekkelijk exemplaar waarmee je een blijvende indruk achter laat op jouw doelgroep.

Als kers op de taart zet Reggy Photography je ook nog op de kiek, tijdens een ontspannen branding fotoshoot. Zo heb je meteen voor de komende tijd een strakke Insta feed en krijgen potentiële klanten op jouw website een duidelijk beeld (letterlijk en figuurlijk) van jou.


En dat is nog niet alles….de andere bonussen vind je HIER opThe Big Deal-pagina. [link]


En, ben jij klaar om die volgende stap te zetten? Jezelf op jouw unieke manier presenteren aan de wereld? Dan is The Big Deal jouw deal.

Heb je nog vragen of twijfels over één van de pakketten?
Vraag dan een gratis gesprek aan dan denk ik met je mee wat jij op dit moment nodig hebt.

Terug naar boven